Zoeken naar veel verder

Uw zoekactie voor veel verder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuke dame die wel eens verwend zou willen worden met een massage. Dit kan een gewone massage zijn of een massage die een beetje verder gaat... of all the way. Het maakt niet uit of je hier al ervaring mee hebt of niet, je geeft zelf maar aan wat je graag zou hebben. Respect, discretie en hygiëne staan centraal hierbij. Mocht je interesse hebben en eventueel wat meer info willen mag je gerust een berichtje sturen met wat meer informatie over jezelf en je eventuele vragen. Grts  

welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar een vrouw die van respect en affectie houdt
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een vlotte, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar een vrouw die van respect en affectie houdt
Maagd 22 jaar Antwerpen - Mechelen
Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Tot nu toe heb ik nog geen seksuele ervaring. Ik zoek een toffe vrouw voor wie dit geen probleem zou zijn, misschien zelfs leuk/spannend? Ik dacht aan een rustige afspraak waarbij we wat kunnen babbelen en dan overgaan naar iets spannends. Naast een eerste ervaring voor mezelf is het natuurlijk ook belangrijk dat jij je goed kunt voelen, daar wil ik zeer graag voldoende tijd aan spenderen. En verder zien we wel hoe het gaat?  

Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Luc 48 jaar West-Vlaanderen - Ieper
MeToo
Zijn er nog dames die er wel van houden om aangeraakt worden, een kapster, verpleegkundige podologe.... Een laatste klant die verder gaat zoals vooraf afgesproken naar jou wensen, wie krijgt warm van gelijkaardige voorstellen? Graag uit de regio  
Fwb 38 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik zoek een rijpe vrouw om mee af te spreken voor sex. Ik ben een goed uiziende, slanke en groot geschapen man. Hygiënisch en vrouwvriendelijk. Ik verwen jou graag tot in de puntjes! Beffen hoort daar ook bij... Mijn pik blijft lang stijf, dus neuken in verschillende standjes. Bij interesse, maak ik graag verder kennis met je.  

RIJP KUTJE VERWENNEN
Ben 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Huidhonger?
Welke dame heeft last van huidhonger. Op zoek naar leuke aandacht en/of je wil eens ferm verwend worden? Ik geef je de aandacht die wil, op een speelse manier of op kordate. Waar jullie het geilst van worden. Ikzelf zal jullie geheimpje bewaren. Ik kan discreet ontvangen. Eerste kennismaking kan op neutraal terrein als je dat wil. Begin je al te fantaseren over wat voor stouts je wil beleven? Lekker genieten en nieuwe dingen proberen, weg van dat saaie seksleven.... Alles kan, spannende berichtjes sturen en ik geef je leuke opdrachten, drankje gaan doen terwijl jij zonder slip voor me zit. Of wil je liever meteen genieten van leuke seks op spannende plaatsen of liever discreet. Begin je al te fantaseren, dan lees ik ze graag en kunnen we verder afspreken. Hygiene en respect is natuurlijk belangrijk, geen drama. Spannende groetjes x  
Tony 55 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een lieve rijpere dame tussen 50j en 75j
Ik ben een leuke vrouwvriendelijke en verzorgde man van 55 jaar en ik val voor lieve puur natuurlijke vrouwen. Ik ben op zoek naar een rijpere dame tussen 50j. en 75j. mag slank, volslank of mollig zijn, liefst met hangborsten (Cupmaat is onbelangrijk) en behaarde intieme delen (ben zelf wel intiem geschoren), een koppel dat op zoek is naar mannelijk gezelschap om intieme momenten te delen mag ook reageren, ik nodig je/jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of we een stapje verder willen gaan.  
Loic 27 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Op zoek naar gezelschap
Ik ben Loic, 27 en woonachtig te Sint-Gillis-Waas. De fut is een beetje uit mijn relatie en dus ben ik op zoek naar wat gezelschap. Ikzelf ben hoger opgeleid, normaal gebouwd en niet op zoek naar extreme fantasieën of platvloerse toestanden. Genegenheid, gezelschap en mits de juiste klik wat spanning en verlangen zoek ik des te meer. Indien jij denkt me dat te kunnen bieden, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij voorkeur met een geklede foto van jezelf, discretie verzekerd. Je krijgt zeker een foto terug en dan praten we bij voorkeur verder via WhatsApp. Ik kijk ernaar uit!  
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw om af en toe mee af te spreken voor sex. Elkaar lekker bevredigen en samen geile momentjes beleven. Beffen, pijpen en eens goed neuken. Leeftijd is net als lichaamsbouw eerder onbelangrijk. Wel wordt ik geil van borsten en een leuk gezicht. Ik heb ook mijn uiterlijk: slank, niet onknap en groot geschapen. Intiem altijd geschoren en weinig lichaamsbeharing. Potent! Aangename omgang. Verder zoek ik ook in de omgeving van Hasselt. Bij een reactie van jou lees ik graag jouw leeftijd en welke regio. Bedankt!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10